Over ons

Heerlijk All Inclusive Dineren in de Veluwe

In het mooie natuurgebied de Veluwe bij Heerde / Epe vindt u restaurant De Veluwse Berg.

Restaurant De Veluwse Berg is een bijzonder All Inclusive restaurant. Bij ons kunt u ontspannen in een sfeervolle ambiance en uitgebreid genieten van de heerlijkste gerechten met invloeden van verschillende internationale keukens. Voor een vast bedrag per persoon kunt u lekker genieten van o.a. een uitgebreide keuze aan huisgemaakte gerechten waaronder vlees, vis, schelpen, sushi’s, streekgerechten, verse sappen, frisdranken, bier, wijn, koffie en thee. Proef en geniet All Inclusive.

Bent u benieuwd wat voor lekkers wij onder andere hebben? Neem een kijkje in onze keuken.

Vanuit onze centraal gelegen en open keuken bereiden wij dagelijks onze huisgemaakte seizoens- en streekgerechten. Doordat wij in een open keuken werken, wordt u meegenomen in de bereiding van uw gerecht. Smaak is zeer belangrijk voor ons. Deze moet in al onze gerechten en producten het beste zijn.

Om dat voor elkaar te krijgen werken we samen met de beste leveranciers die hun vak perfect kennen en beheersen. Samen met onze leveranciers selecteren wij de beste ingrediënten van het seizoen. Onze liefde voor goed en lekker eten vertaalt zich in verrassende huisgemaakte gerechten waarin seizoensingrediënten de basis vormen. En dat allemaal All Inclusive!

Met wie komt u binnenkort proeven?