Route

Routebeschrijving Restaurant De Veluwse Berg

Restaurant De Veluwse Berg ligt langs de rijksweg A50. Vlakbij Epe en op slechts 10-15 minuten rijden van Zwolle of Apeldoorn. We zijn gevestigd in het mooie Gelderse plaats Heerde.

Restaurant De Veluwse Berg ligt makkelijk gelegen naast Transferium Horsthoek. Met het openbaar vervoer kunt u gemakkelijk overstappen naar Zwolle en Apeldoorn met buslijnen 202, 203 en 204.

Wij beschikken over een eigen parkeerplaats, waar u GRATIS kunt parkeren. Onze ruime parkeerplaatsen en de parkeerplaatsen van Transferium Horsthoek zijn ook zeer geschikt voor campers en buscoaches, ideaal voor een dagje of weekendje weg.

Vanuit Zwolle en Kampen

Komt u uit de richting van Zwolle, Kampen, Hattem of Wezep? Restaurant De Veluwse Berg is gemakkelijk te bereiken via de snelweg A50. Volg de rijksweg A50 in zuidelijke richting, totdat u het bord van Afslag 28 tegenkomt. Neem hier de afslag naar Heerde-Zuid. Neem hierna de afslag naar rechts en restaurant de Veluwse Berg bevindt zich aan de linkerzijde.

Vanuit Arnhem en Apeldoorn

Komt u vanuit de richting van Arnhem, Apeldoorn en Vaassen? Restaurant De Veluwse Berg is gemakkelijk te bereiken door de snelweg A50 in noordelijke richting te volgen. Neem de afslag naar Heerde-Zuid, wanneer u het bord van afslag 28 tegenkomt. Neem vervolgens de afslag naar links en restaurant De Veluwse Berg bevindt dan aan uw linkerzijde.

Vanuit Utrecht, Amersfoort en Harderwijk

Komt u vanuit Utrecht, Amersfoort, Harderwijk of Nunspeet? U kunt de snelweg A28 in Noordelijke richting volgen richting Zwolle. Neem vervolgens afslag 18 richting Epe en Nunspeet-Oost. Volg hierna de N795 richting Epe. Aan het einde van de N795, kunt u de snelweg A50 richting Zwolle nemen. Volg deze snelweg totdat u het bord van afslag 28 tegenkomt. Neem deze afslag naar Heerde-Zuid en Epe-Noord en neem vervolgens de afslag naar links. Restaurant De Veluwse Berg bevindt zich aan de linkerzijde van u.

Komt u vanuit de richting van Elburg en Elspeet? Dan kunt u de A28 in zuidelijke richting volgen, om vervolgens via de N795 en A50 ons te bereiken.

Vanuit Enschede, Almelo en Deventer

Komt u vanuit de richting van Enschede, Almelo, Deventer en Twello? U kunt dan de rijksweg A1 volgen richting Apeldoorn. Vervolg uw weg vervolgens via de A50 richting Zwolle. Wanneer u het bord van afslag 28 tegenkomt, neem dan deze afslag naar Heerde-Zuid en Epe-Noord. Vervolg uw weg vervolgens naar links en restaurant de Veluwse Berg bevindt zich aan de linkerzijde.

Wanneer u uit Enschede of Almelo komt, kunt u ons ook via de A35 en N35 via Zwolle bereiken. Vanuit Zwolle kunt u via rijksweg A50 richting Apeldoorn volgen. Neem de afslag naar Heerde-Zuid wanneer u deze tegenkomt.

Er is ook een mogelijkheid om ons te bereiken via Olst en Wijhe. U kunt hierbij de veerpont nemen die over de Ijssel heen en weer vaart.